De Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen Al meer dan 65 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een flexibele beperking van wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doet er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakantie maken. En we komen nieuwe oplossingen tegen. Zo helpen we bij het realiseren van van mode voor mensen in een rolstoel. Bieden we de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen dat we samen met attractieparken en musea voor dat toegankelijker worden voor mindervaliden.


De Zonnebloem weet de

   Muzikale Bingo Show

          ook te vinden. 

Vrijdag 15 oktober 2021:    Ondanks het coronavirus,  na twintig maanden weer de Muzikalebingoshow  in Helmond. Voor de afdeling van de zonnebloem.  In het wijkgebouw de Fonkel . Een prachtig gebouw met een mooie zaal en een  goede geluidsinstallatie. Ca veertig leden van de zonnebloem waren naar het wijkgebouw gekomen. Men had geen idee wat het ging worden vanmiddag. Er klonk al gezellige muziek in de zaal.  DJ Jan  liet weten dat door de corona vanmiddag alles nog wat terughouden  zal worden gedaan, dus niet uit volle borst maar zachtjes meezingen. Ook op uw plaats blijven zitten, dus geen dansje en de polonaise doen we vanmiddag niet.  Het was toch vreselijk gezellig. Twee rondes muzikale bingo, voor iedereen dan ook twee kleine prijsjes.

Raad het plaatje was ook heel leuk. Met extra prijzen van de zonnebloem, gaf DJ Jan ook vele muziek CD 's weg als prijs.

Na afloop groot applaus voor de zonnebloem en voor Jan.    Men zei dan "tot volgende week" .