MuzikaleBingoShow
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsStichting DoSocialDe ZonnebloemSubsidieInfo
Verzorgingshuizen
Bontedagen
Buurthuizen
Diversen
Nationaal Ouderenfonds
Verzorgingshuizen
          
                                                       Klik op de afbeeldingen voor vergrotin                                               

  

                 ViVa Zorggroep - Akersloot

In Akersloot bij de ViVa  Zorggroep was de Muzikale Bingo Show nieuw voor de ViVa. We zijn benieuwd wat dit zal zijn liet de medewerkster weten. Ca 25 bezoekers waren naar het gezellige zaaltje gekomen. Na de koffie en na de eerste muziekfragmenten zat de sfeer er al gauw in. Zelfs de polonaise ging door de zaal. Ook het spelletjes "Raad het plaatje" was heel leuk.  Een groot applaus voor de DJ Jan. De medewerkster Simone vond het een super middag liet ze weten. En zo had iedereen een prijsje en met een brede lach ging men weer huiswaarts.


  

        Tholen in Zeeland:  SVRZ zorg in zeeland. 
Een verzorgingshuis waar het voor de ouderen een zeer goed verblijf is. Dagelijks zijn er activiteiten, het bingo spel is een veel voorkomende bezigheid. Maar een Muzikale Bingo had men nog nooit gehad, wat zal dat nu wezen dacht men. Na uitleg van het spel van DJ Jan zat de sfeer er gelijk goed in. En meezingen met de muziekfragmenten ging dan ook uit volle borst. Men vond het fantastisch deze middag, vele handdrukken en bedankjes na afloop aan DJ Jan, en wanneer kom je weer terug waren de vele reacties.   Dank aan Ineke en de vrijwillerers van de SVRZ.  Wie weet tot een volgende keer.


                                    Zo daar zijn we weer.

De Muzikale Bingo Show is inmiddels een veel aanwezige gast in het verzorgingshuis van t' Guisveld in Zaandijk. Vele inwoners kunnen DJ Jan dan ook. Maar hoe het gaat met de muzikalebingo, dat weet men niet zo goed meer. Na uitleg van de DJ, en na het eerste muziekfragment zat de sfeer er weer gelijk goed in. Bij het muziekfragment "Tulpen uit Amsterdam"  kon DJ Jan het geluid wel uitzetten. Dit lied werd door vele bezoekers uit volle borst gezongen. En zo werden de meeste muzieknummer mee gezongen. Bingo voor iedereen, dus met een prijs en een brede lach  weer terug naar hun kamers. Dank aan de vele vrijwilligers die het weer mogelijk maakte voor deze gezellige middag. Tot de volgende keer. Klik rechts op ome Klaas voor meer foto's.

  
 

  

  Het Monument  Prins Hendrik uit 1937.

​​Egmond aan Zee:  Het statige verzorgingshuis Prins Hendrik is deels monument en stamt uit 1937. De oorspronkelijke maritieme sfeer is er bewaard gebleven. Deze vindt u onder andere terug in het eigen museum. Behalve een verzorgingshuis is Prins Hendrik een plek om te wonen voor mensen met dementie.  De zorgcirkel  is  de instelling die deze bewoners  verzorgd.  Vele vrijwilligers zorgen voor de  recreatie.  

   En zo werd de Muzikale Bingo Show uitgenodigd voor een gezellige middag. Ca 70 bewoners waren naar de grote zaal gekomen.  Met DJ Jan kwam dat weer goed. De sfeer zat er gelijk goed in. Op ieder bingo formulier viel een prijs. Men heeft weer eens genoten, met prijs en een brede lacht kon men weer terug naar hun kamer. Dank aan de vrijwilligers van de Zorgcirkel.

8 Maart 2017: Het verzorgingshuis "Het Guisveld" heeft de Muzikale Bingo Show weer uitgenodigd voor een recreatie middag voor hun bewoners. DJ Jan is inmiddels een bekende voor deze bewoners, staat garant voor een fantastische middag weten de bewoners. En een feest werd het ook zeker weer. Vele bewoners waren dan ook weer 

naar de benedenzaal gekomen. Ook familie leden zongen de vele muziekfragmenten mee. Zonder hemd zonder broek  bij "Ik sta op wacht"  wist men nog heel  goed mee te zingen.  Voor iedereen bingo,  dus met een  leuke  prijs was  de middag weer geslaagd.  Dank aan de  vele vrijwilligers van Evean.

                           Vijf maal feest in het verzorgingshuis "Het Guisveld"
  

Zaterdag 31 December:   Als laatste maal dit jaar nu alleen voor de afdeling "Olieslager".

Niet benden in de recreatiezaal maar in de huiskamer van de afdeling. Ca 30 ouderen, familieleden en personeel  deden met de Muzikalebingo mee.  Moeder en dochter  maar ook Gerda en Tony  zaten ook weer te genieten.  Toch voor iedereen een prijsje en na afloop een heerlijke salade met een glaasje champagneGelukkig en nog een gezond 2017 en waarschijnlijk tot volgend jaar waren de laatste worden van DJ Jan. Dank aan het verzorgend personeel van de afdeling  "Olieslager".


Woensdag 16 november:   Jawel de bewoners hebben de Muzikale Bingo Show weer uitgenodigd. Voor de vierde maal dit jaar in het verzorgingshuis.. De bewoners mochten laten weten wat zij graag wilden op de activiteitenmiddag. DJ Jan was weer van harte welkom. Men heeft alle muziekfragmenten uit volle borst weer meegezongen. Wat een feest was het weer. Tot de oudejaarsdag, dan zijn we er weer.    

   Woensdag 14 september:   Daar zijn we weer, jawel de ouderen hadden er weer zin in om de muzikalebingoshow weer uit te nodigen. Gedanst maar ook gezongen werd er weer. Een dame zong de gehele teks mee met het lied "De Vlieger", groot applaus voor de lady. Ook ome Klaas had met wat hulp bingo. Bingo en een leuke prijs voor iedereen. Het was weer een feestje vanmiddag.   Tot de volgende keer: woensdag 16 november.

Woensdag 10 Augustus: Ook vanmiddag was de Muzikale Bingo Show in "Het Guisveld". Ca 30 ouderen werden door de vrijwilligers van hun kamer opgehaald voor het Bingospel. De prijzen tafel was gedekt. Het feest kon beginnen, een feest werd het zeker weer. Ieder muziekfragment werd dan ook weer uit volle borst meegezongen. En met "kom van het dak af" gingen  de beentjes  van de vloer.  De bitterballen  smaakten weer geweldig.  Men heeft weer een fantastische  middag gehad.  Na afloop was er een zeer grote bos bloemen voor DJ Jan.   Zo die kon weer thuis komen.   

 
Woensdag 27 juli - Zaandijk: De vrijwilligers hadden een gezellige middag georganiseerd voor de ouderen. De Muzikalebingshow werd uitgenodigd voor deze middag. Ca 25 ouderen met familieleden waren naar de beneden zaal gekomen voor de bingo show. Een feest werd het zeker. Uit volle borst werden de muziekfragmenten mee gezongen. Maar gedanst werd er ook. Het was weer een fantastische middag voor de ouderen. Men heeft genoten, gezongen en gedanst. Dank aan de MuzikaleBingoShow DJ Jan en dank aan de vele vrijwilligers.
  

                      De hospitaal boot de Prins Willem Alexander
Rotterdam:  De bewoners van het verzorgingshuis van de Stichting Magentazorg uit Oudorp gingen een boot-vakantiereis maken met de Prins Willem Alexander. De hospitaal boot vertrok vanaf Enkhuizen. Daarna naar Utrecht- Rotterdam-Willemstad-Dordrecht-Zaandam en weer terug naar Enkhuizen. Iedere dag een leuk uitstapje en s'avonds een gezellige avond. Op Maandag 18 april wasde boot in Rotterdam  bij de Erasmusbrug. 
  
De Muzikale Bingo Show ging de gasten s'avonds verassen met een feestavond. En een feest was het zeker voor de ouderen. Men heeft mee gezongen met alle muzieknummers die men nog heel goed kon herinneren. En met veel verzorgend personeel was er nog de polonaise. Ook hier was het weer een geslaagde avond. Als slot een groot applaus voor de DJ.

     Muzikale Bingo Show in "Lambert Melisz"
Westzaan: In het verzorgingshuis van Westzaan: de "Lambert Melisz" waren ca 45 bewoners naar de recreatiezaal gekomen. Geen idee wat er vanmiddag ging gebeuren. Nadat iedereen hun plaatsje had ingenomen kon DJ Jan uitleggen wat de bedoeling was. Wel liet DJ Jan even weten dat hij ook een "kroosduiker" (Westzaner )was. Dan kon de middag niet meer stuk. De muziekfragmenten werden dan ook door iedereen flink mee gezongen.

   
Ondanks dat men meerder malen geen bingo riep, gingen toch alle zestig prijsjes van de tafel. Het was ook hier weer een feest voor de ouderen. Men heeft weer eens genoten en gezongen en met een prijsje weer terug naar de kamer. Dank aan de dames en heren van de organisatie.

   
  Oudejaarsavond in het verzorgingshuis "het Guisveld".
Zaandijk: Vrijwilligers hebben voor de ouderen weer een heerlijk diner geserveerd.Daarna de Muzikale Bingo Show. Uit het verleden was dit een groot succes.DJ Jan had er ook weer zin in. Voor aanvang lieten de bewoners wel even weten dat men niet zal gaan zingen. Na wat uitleg, en na enkele muziekfragmenten zat de sfeer er al heel goed in.
En zingen?? iedereen zong uit volle borst "Paradiso" mee. Een Amsterdamse heer, die nog zeer weinig kon spreken, stal de show. Bij het muzieknummers "Oh Johnny" (van Tante Leen) zong hij uit volle borst mee, zelfs ging hij door dat de muziek al gestopt was. Verzorgend personeel stond met open mond naar de heer te luisteren. Wat heeft men weer genoten, met prijs en blijde lach ging men weer naar de kamer. Het was weer een groot succes, een volgende keer gaat zeker weer komen, liet men DJ Jan weten.   

   
                Verpleeghuis   "Het Guisveld"    
Zaandijk: De vrijwilligers hadden een gezellige avond georganiseerd. Eerst lekker eten door middel van een warme maaltijd met ijs toe. Daarna de Muzikale Bingo Show. Heel benieuwd was men wat dat nu was. Na uitleg van DJ Jan en na het eerste muziekfragment wist men hoe het gaat. Al snel was er herkenning van de oude muziekfragmenten. Men vond het dan ook heel leuk, terug in de tijd van herkenning. De bekende zangers en zangeressen kwamen dan ook voorbij. Zoals Herman Emmink, Conny van den Bos en nog vele andere bekende. Maar ook ging het dak eraf bij "Heb je even voor mij" van Frans Bauer. En zo ging men allemaal met een bingoprijsje weer terug naar hun kamer. Het was een zeer geslaagde avond, men heeft weer eens een avondje genoten. Dank aan de vrijwilligers voor deze avond.
 

            Muzikale Bingo bij "Evean"                  
Zaandam:   De dag voor de ouderen. Daar weten zij in het verzorgingshuis in de Westerwatering in Zaandam wel raad mee. Evean heeft voor deze middag de Muzikale Bingo Show besteld. Ruim vijftig bewoners en (aanhangbewoners ) waren naar de grote zaal gekomen. Bij de muzikale bingo worden muziekfragmenten afgespeeld . De muziekfragmenten werden door vele herkend, waardoor men ook gelijk mee begon te zingen. Sommige wisten nog vele namen van de artiesten te herinneren. Zelfs Trea Dobbs en Joop de Knegt herkende zij nog. Nadat de titel van het muziekfragment was aan gekruist, volgende het volgende nummer. En zo kon men het bingoformulier vol kruisen. En dan was het bingo. Goed voor een prijsje vanaf de mooie prijzentafel. De muzikale bingo was een groot succes. Voor herhaling vatbaar volgens de organisatie. Een applaus voor de gastheer was dan ook bijzonder groot.

                            Muzikale Bingo in "De Durghorst"
Krommenie: Muzikale Bingo in De Durghorst als een afscheidsfeest van het gebouw. Per 1 juni 2013 wordt het gebouw gesloten en daarna gesloopt. Hier door zijn er nu nog maar vijftien bewoners. Maar uit de naast gelegen aanleunwoningen kwamen er ook nog bezoekers voor de Muzikale Bingo Show. In de mooie zaal waren er dan toch nog ca dertig bezoekers. De muziekfragmenten werden door vele erkend, waardoor men uit volle borst mee begon te zingen. Vele wisten nog zelfs de naam van de artiest te herinneren. En zo werd het een reuze gezellige middag. Iedereen ging dan ook naar huis met een prijsje. Dit voordat de gastheer het applaus in ontvangst had genomen.


 
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsStichting DoSocialDe ZonnebloemSubsidieInfo