MuzikaleBingoShow
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsStichting DoSocialDe ZonnebloemSubsidieInfo
Diversen
Bontedagen
Buurthuizen
Diversen
Nationaal Ouderenfonds
Verzorgingshuizen
Klik op de afbeeldingen voor vergroting

  

     Klein gezelschap -  groot feest

Barendrecht:  Spruit. eten & drinken in samenwerking met stichting Kruispunt organiseert donderdagmiddag

voor de ouderen een warme herinnering aan vroeger, een heerlijke stamppot met het bekende kommetje jus en een overheerlijke gehaktbal.  Na het eten de Muzikale Bingo Show met DJ Jan. Dat is iets anders dacht DJ Jan, een zeer klein gezelschap van 15 dames die hadden gesmuld van de stamppot. Mestal is het bezoekers aantal tussen de 60 en 120 personen.  Desondanks zat de sfeer er gauw in, twee rondes muzikale bingo.

Dat zijn 80 muziekfragmenten, de meesten muziekfragmenten werden meegezongen. Helaas zij de meeste zangers of zangeressen al overleden. Ja ook het volgende nummer, deze zanger werd 94 jaar, de volgende verliet deze wereld op 88 jarige leeftijd. En zo werden vele zangers en zangeressen herdacht. Zelfs was de polonaise een groot succes, uit volle borst werd met Frans Bauer meegezongen. Na het spel "Raad het Plaatje"  waren er nog  verzoeknummers van Elvis Presley. Conclusie met alleen maar dames van dit kleine gezelschap was het een groot feest.  Groot applaus voor DJ Jan en misschien tot ziens waren de woorden van de dames.  Zie de foto's klik hier

  

  
              Muzikale Bingo show in Utopia             
Laren: Utopia is een SBS6 TV programma van Talpa Holding n.v.. In een stuk bos in een loods in Laren worden 15 deelnemers voor jaren opgesloten met uiterst beperkte middelen. De bedoeling is om een nieuwe samenleving te creëren, zonder veel hulp van buitenaf. Talloze camera's volgen iedere stap van de deelnemers. Bewoner Cees is 26 januari jarig, hij nodigt via het Nationaal Ouderenfonds ouderen uit om het feestje te vieren. Met de Muzikale Bingo Show moet dat zeker gaan lukken.
Ca 150 fans van Utopia uit het gehele land waren door het nationaal ouderenfonds met de BoodschappenplusBus naar de loods van de deelnemers gebracht. De 15 Utopia deelnemers hadden deze middag prima georganiseerd. De Muzikale Bingo Show was hierdoor ook een groot succes. Uit volle borst werden alle muzieknummers meegezongen. Cees had zeer mooie prijzen: foto's van het gehele Utopiateam, één nachtje in de Bed & Breakfast, een waardebon voor een behandeling bij de kapster Gina en een zeer grote fles champagne. Het was voor de jarige Cees een dag om nooit meer te vergeten. Na afloop liet Cees weten dat een herhaling van de Muzikale Bingo Show zeker gaat komen.  

 
  
     Jawel de Muzikale Bingo Show weer naar Den Bosch
's -Hertogenbosch:  Een heer die laatst ook bij de Muzikale bingo in Den Bosch was vond het geweldig. Deze man woont in een appartementcomplex met 100 woningen voor 55 plussers. Deze bestaat inmiddels 15 jaar. Dat moet gevierd worden vond men. Als verrassing werd de Muzikale Bingo show uitgenodigd. De temperatuur was 28 graden. Bij aankomst zaten er al dames in het binnenterrein. Men wist niet wat er zou gaan komen vanmiddag.
DJ Jan liet de dames weten dat men zou gaan zingen. Oh nee dat doen we niet hoor. Er kwamen nog meer mensen, ook jullie gaan zingen liet ik aan hun weten. Nee hoor doen we niet zei men in koor. Inmiddels waren de bingo formulieren uitgedeeld. Bij de aankondiging vertelde ik wat de bedoeling was van een muzikale bingo. Na de introductie kwam het eerste muziekfragment: "Bij ons in de Jordaan", en wel hoor de handen gingen in de lucht en men zong gelijk mee. Toppie riep ik. Het feest was begonnen. En zo werd ieder lied ook spontaan mee gezongen. Drie rondes muzikale bingo, het werd ook een fantastische show. Het was dan ook een geweldige feestmiddag geworden. De heer van de organisatie vond deze middag ook geweldig en deed een dank woordje, waar een groot applaus op volgende.    

                           Dat ging naar Den Bosch toe
's -Hertogenbosch:  Als enige stad van Nederland heeft ’s-Hertogenbosch een Bewegingscentrum voor mensen van 50 jaar en ouder:  Een ontmoetingsplaats met overdag een zeer gevarieerd aanbod aan sportieve activiteiten.  Ook houd men van gezelligheid in Den Bosch.
Daarom de Muzikale Bingo Show voor het heerlijk mee zingen van de bekende Nederlandstalige muzieknummers. Een tafel vol met prijzen voor iedere bingo. Ook hier was het weer een geslaagde middag, dank aan de dames van de organisatie van de 50 plus beweging   

                                   Muzikale Bingo voor de KBO              
Krommenie: De KBO: Katholieke Bond van Ouderen van de St.Petrusparochie te Krommenie-Assendelft Noord, hadden het zaaltje gehuurd van de Muziekschool "Con Anima" aan de Kruisstraat. In deze gezellige zaal was er de Muzikale Bingo Show. Met zevenentwintig bezoekers was de sfeer gelijk goed. Men was zeer nieuwsgierig hoe dit zou gaan. Nadat de bingoformuliertjes waren uitgedeeld, zag men gelijk de titel van bekende Nederlandse songteksten. Voor dat de gastheer het spel kon uit leggen begon men al deze titels te zingen. 
  
Twee muzikale bingo rondes werden gedaan, men zong bijna alle  muziekfragmenten mee. Er was zelfs een heer die bijna alle namen nog wist van de zangers of zangeressen. Maar bij: "Hoe je heette ben ik vergeten" wist hij het even niet. Oh Ja riep hij toen, nadat Jan liet weten dat het Eddy Christiani was. Enzo hadden de meeste een prijsje bij een volle bingoformulier.  Het was weer een geslaagde middag, dank aan de vrijwilligers van de KBO.
 

        
               Muzikale Bingo ANBO Koog - Zaandijk
Koog aan de Zaan: De dag voor de ouderen was op Dinsdag 1 oktober. Maar de ANBO van de afdeling Koog Zaandijk houden hun activiteiten altijd op de Maandag. Met de Muzikale Bingo is men niet bekend, spannend voor de dames van de organisatie. De gastheer van de Muzikale Bingo : DJ Jan, had alles tot in de puntjes goed georganiseerd. Ca vijf en dertig bezoekers waren naar "de Vuister"gekomen. Na de koffie begon de muzikale bingo. De muziekfragmenten werden door vele herkend, waardoor men ook gelijk mee begon te zingen. Sommige wisten nog vele namen van de artiesten te herinneren. En als men het niet meer wist noemde Jan de naam van de artiest, en Oh ja klonk er dan in de zaal. Twee rondes muzikale bingo en één ronde met de balletjes en het plankje. En zo mocht iedereen drie prijsjes uitzoeken van de grote prijzentafel. Het was een reuze gezellig middag, de dames van de organisatie vonden het ook geweldig, voor herhaling vatbaar was hun reactie.

         Klik op afbeelding

 
         Klik op afbeelding

               Muzikale Bingo in "De Lorzie"
Wormerveer: De ANBO afdeling Wormerveer had een gezellige middag voor hun leden georganiseerd. Dit werd een Muzikale Bingo in het buurthuis "De Lorzie" aan het Markplein. De zaal liep al gauw goed vol. Meer dan vijftig bezoekers waren naar het buurthuis gekomen. In de zaal klonk al heerlijke Hollandse muziek. Bij de muzikale bingo worden muziekfragmenten afgespeeld . De muziekfragmenten werden door vele herkend, waardoor men ook gelijk mee begon te zingen. Af en toe gaan pa en moe naar de speeltuin toe, werd uit volle borst mee gezongen. Vele wisten nog zelfs de naam van de artiest te herinneren. Heb je even voor mij, van Frans Bauer klonk ook over het gehele markplein. Nadat de titel van het muziekfragment was aan gekruist, volgende het volgende nummer. En zo kon men het bingoformulier vol kruisen. En dan was het bingo. Goed voor een prijsje vanaf de mooie prijzentafel. De muzikale bingo was een groot succes. Een applaus voor de gastheer was dan ook bijzonder groot.

 
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsStichting DoSocialDe ZonnebloemSubsidieInfo