MuzikaleBingoShow
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsStichting DoSocialDe ZonnebloemSubsidieInfo
Buurthuizen
Bontedagen
Buurthuizen
Diversen
Nationaal Ouderenfonds
Verzorgingshuizen

 

 


Klik op de afbeeldingen voor vergroting
                                          High Tea
Koog aan de Zaan: In buurtcentrum de Vuister werd zondagmiddag 12 april een High Tea georganiseerd. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Jan. Geen Muzikale Bingo maar een uurtje gezellige muziek. Hollandse nummers zong men dan ook gelijk mee. Enkele muzieknummers van musicals b.v. may fair lady - Ja zuster nee zuster en de Jantjes waren ook leuk om weer eens te horen. Dan ook nog raad het plaatje. Men kon dus raden wie de zanger of zangeres was van diverse muziekfragmenten. De Vuister had enkele prijsjes beschikbaar gesteld. En zo was het een zeer gezellige middag weer voor de vele bezoekers.
   
  

                          Hollandse Muziekmiddag in de "Vuister"
Koog aan de Zaan: Gezellig samen zijn is het motto. Met een drankje en gezellige muziek voor een dansje en een praatje. Heerlijk mee zingen met de Hollandse meezing liedjes. Liedjes van bekende musicals en songvestival liedjes. "Raad het plaatje".Wat is de titel en wie zingt het, voor een leuke prijsje. Het was reuze gezellig middag. Dank aan de vrijwilligers van het buurthuis.

                                    Muzikale Bingo in "De Boed" 
Zaandijk: De maandelijkse bingomiddag in de Boed werd nu in een heel gezellige sfeer gepresenteerd: Bij het klassieke bingospel kijkt men geconcentreerd en in alle stilte naar de getallen op het bingoformulier totdat men BINGO kan roepen. Met de muzikale bingo verandert de stilte in een lach van herkenning en vrolijk gezang.   Er gaat een wereld open voor de liefhebber van bingospelen. De muzikale bingo is gegarandeerd een succes voor een gezellige middag. Geluidsfragmenten van bekende Nederlandse artiesten worden afgespeeld en nodigen uit om mee te zingen.
In het gevarieerde aanbod zitten rustige, vrolijke en swingende liedjes en is geschikt voor een breed publiek. Liedjes van onder andere de Zangeres Zonder Naam, Willeke Alberti, Johnny Hoes tot aan Frans Bauer en Nick en Simon. Er werd dan ook uit volle borst meegezongen. Alle fragmenten waren bij de meeste bezoekers dan ook wel bekend. Zelfs de zangers of de zangeressen wist men in vele fragmenten nog wel. Als men dat niet meer wist en als de presentator de zanger of zangers bekend maakte zei men oja. Het was een geslaagde middag voor herhaling vatbaar was de reactie van de vrijwilligsters

                                                 Muzikale Bingo in de Zeskanter 
Zaandam:  Een seizoenafsluitings middag voor ouderen in buurtcentrum de Zeskanter aan de Langeweide in de wijk Westerwatering.  Het programma bestaat uit koffiedrinken, spelletjes doen en 's middags een muzikale bingo, waarbij het gaat om de lol en om gezellig mee te zingen met de oud Nederlandse liedjes.
  
                  Groot succes de Muzikale Bingo.
Koog aan de Zaan: In buurthuis "de Vuister" had stichting Welsaen een muzikale bingo georganiseert. De muzikale Bingomet als gastheer DJ Jan was een succes. De opkomst was boven verwachting. De Nederlandse muzieknummers werden afgespeeld, menzong ze allemaal mee, het waren ook allemaal bekende nummer. Het raden van de zanger of zangeres ging wat moeilijker, maar als Jan de naam noemde dan zij men ook gelijk, oh ja. De prijzentafel was mooi gedekt, iedereen had wel een prijsje, sommige wel meer. Drie rondes werden afgespeeld met allemaal herkenbare muzieknummer. Het was dan ook een zeer gezellige zondagmiddag, men heeft gelachen en gezongen, en met een prijsje weer naar huis. wat wil men nog meer. Het applaus was dan ook groot na het dankwoordje voor uw komst van de gastheer.


 

 
Muzikale BingoNationaal OuderenfondsStichting DoSocialDe ZonnebloemSubsidieInfo